Flyttstädning Täby

Vi hjälper dig med flyttstädningen

Om oss

EN STÄDFIRMA MED KUNDEN I FOKUS

Vi är företaget du vänder dig till då det gäller din städning. Vi har många års erfarenhet av denna konkurrensutsatta bransch och det säger en hel del om hur vi jobbar. Vi vill alltid bli bättre! 

V sätter alltid våra kunders behov i första rummet. För oss handlar det om att du ska känna dig trygg då du anlitar oss för din flyttstädning i Täby – trygg med kvaliteten på arbetet, trygg med priset och trygg med att tidsschemat följs.

Vi behandlar alla våra kunder unikt och försöker matcha varje kunds speciella krav och behov. För oss är ingenting omöjligt då det handlar om flyttstädning. Kontakta oss redan idag så ser vi över hur dina behov ser ut.

Vi har f-skattesedel och är registrerade för moms. Vi erbjuder våra kunder en nöjd-kund-garanti och utför löpande kvalitetskontroller för att säkerställa att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Har du några funderingar kring vårt arbetssätt eller om någonting annat i våpr verksamhet är du alltid välkommen att ta kontakt med oss via mail eller telefon.

Välkommen!

Experter på flyttstädning!